KAKO NAUCITI KORISTITI HIPNOZU PDF

Kako je moguce dosegnuti dusu kroz hipnozu? Zamislimo um kao .. S: Mi generiramo energiju i, sto smo iskusniji, mozemo je vise i koristiti. N: Znaci da zrelost. 14 nov. Žene kroz hipnozu može voditi stručnjak tijekom poroda ili one same tijekom trudnoće mogu naučiti tehniku samohipnoze koju će koristiti na. Stoga ne čudi podatak da 20 posto naših tinejdžera ne koristi i potpredsjednica Hrvatskog društva za medicinsku hipnozu. Mladi bi trebali proći edukaciju i naučiti pitati neka pitanja partnere s kojim stupaju u odnose.

Author: Mazutaxe Akilabar
Country: Canada
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 17 January 2012
Pages: 492
PDF File Size: 12.29 Mb
ePub File Size: 3.13 Mb
ISBN: 223-2-89194-623-3
Downloads: 4478
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozilkree

Ja znam za cetiri razlicite spiritualne oblasti. Tek tu duse postaju svoje svjesnosti i svrhe postojanja. Da li je to istina? Pacijent koji ce ga vrlo slikovito nsuciti je hipnotizirani cetrdeset-jednogodisnjak, graficki dizajner, cija je dusa putovala ovim putem veliki broj puta.

Postepeno se opustas jos vise… tones dublje i dublje….

Kod nas se još očekuje da se o kontracepciji brinu djevojke – Jutarnji List

hipmozu Slijedio je susret sa doktorom Newton-om i nekoliko hipnotickih regresija. Sada mi opisi sta vi u stvari radite u biblioteci? Sve izgleda tako dramaticno i ozbiljno dole na Zemlji. Zemlja je jako nesigurna.

  COLEO CAVALO DE TROIA PDF

Tokom niza godina, kao najuspjesniji metod u mojoj praksi se potvrdilo dobijanje informacija iz Akasik Rekordsa, jer je rijec o znanju koje seze u vjecnost… A ti si danas ovdje da cujes sta tvoja podsvijest zeli da kaze. J Gen Intern Med ; 19 1: Odakle se crpe ove nove duse?

Trebao si sici duboko u sebe i tu traziti odgovore. To sam i ocekivala. Kako se mozete drzati skupa kada nemate tijela? Tjesi me, ali ja sam isuvise opterecen. Abstract-PubMedPristupljeno Ali ti si to sve ignorirao i bio koriatiti.

Ti dakle ne proizvodis kamen i vodu putem kemijskog procesa? Pokusao sam… ali nisam ostvario cilj…. Vidis li druga spiritualna bica oko sebe?

Tradicionalna medicina

Mozes se kretati kroz vrijeme i vidjeti gdje odlazi, ako hoces. Korstiti sto je Michael Newton odslusao uvodni dio, brzo podize hipnoticki nivo i vodi svog pacijenta u stanje supersvijesti.

Ili, pravilnije, misiji duse u ljudskom tijelu. September Newsletter, American Society mauciti Anesthesiologists. U Riznicu znanju mozes zaviriti samo tokom svog zivota… U sredini sobe je ogromna knjiga… i ne vidis kraj knjizi… Strane su ogromne… Vidis li knjigu?

Znanje nam dolazi iz Izvora. Kazem joj da ne mogu dalje… da treba da znam da ce Meggie i djeca biti O. Hladna sam, ali su njegove ruke oko moga lica… ljubi me. Sa nasim progresom mi cinimo Izvor jacim.

  CARL HAMACHER ZVONKO VRANESIC AND SAFWAT ZAKY COMPUTER ORGANIZATION PDF

Kako naučiti i koristiti hipnozu – Google Books

Lose Weight Fast – Bodybuilding fitness workout. Opisi mi kako koristite knjigu. Naravno, Idis i ja smo diskutirali citavu situaciju.

Energiju ne mozes unistiti… ali se moze raditi i dogradjivati na njoj. Kada sam oporavljen, odlazim na tiho mjesto na razgovor sa svojim vodicem.

Books on hypnotism in urdu How to hypnotize How can i learn hypnotism How to learn hypnotism in urdu Hypnotism books in Urdu free download hypnotism books in urdu pdf free download hypnotism in urdu hypnotism book in urdu We experience trance states every day of our lives. Njeno ime je Idis. Gusim se… krv mi curi… Muz Will me drzi… strasna bol. U pocetku sam osjecala migraciju i udaljavanje od Izvora. J Hypertens ; 20 Grlimo se… izrazavamo ljubav… uzajamnu povezanost… cini nas sretnima….

Kao sto sam ti rekao preko telefona ne vjerujem da cemo moci na sva pitanja odgovoriti danas, tokom ovih sat i pol… osmijeh … ali cemo uraditi koliko mozemo.