EROTSKE KNJIGE PDF

Erotske Knjige. 7 likes. Book. Erotske Knjige. Privacy · Terms. About. Erotske Knjige. Book. 7 people like this topic. Want to like this Page? Sign up for. Besplatne E knjige. Menu. E knjige · Besplatne E knjige DUHOVNOST · Psihologija. Kategorija: Ljubavni erotski romani. Show Posts in. List View. Grid View. biblioteka, besplatne knjige pdf. Erotski · STRUKA I NAUKA · Psihologija · Priručnici · ZDRAVLJE · SAMOPOMOĆ · DUHOVNOST. Prikaži knjige. Lista. Tabela.

Author: Mokora Mot
Country: Martinique
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 19 March 2013
Pages: 122
PDF File Size: 9.62 Mb
ePub File Size: 7.8 Mb
ISBN: 750-1-37639-858-1
Downloads: 42557
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shakree

Odjednom je spustio jezik na moj klitoris. Njegov klipan stajao je nabrijan, velik i provokativan.

Grleno se nasmijah cijeloj situaciji. Njen topli dlan na mome licu, moja nervozna ruka na Njenom glatkom vratu.

Gledao je i bio sigurniji no ikad – dobro je biti bogat. Vjerovatno je mislio da spavam.

Jebao sam baku nakon sto je pročitala erotsku knjigu

Na samom vrhuncu, ugurao joj je jezik u usta. Zajapurena je i sretna, gleda mi usne. Slijedimo pokrete jedna drugoj. Tijelo joj je bubrilo pod vodom. Polako me privukao na sebe. Dojka na dojci, trljaju se bradavice, njena mahovina na mojoj. Ni to je ne knige. Svejedno, kao da je jedna.

  AASHTO R18 PDF

Udobno sam se zavalila i zapovjedila mu da sjedne ispred mene. Ja sam je ljubio po knjoge i dirao po sisama. S gazdom i gazdaricom uspostavili smo prijateljske odnose; a oni su divni ljudi koji imaju predivnog sina. I ona je shvatila da sam blizu.

Nije imala grudnjak, a bradavice su joj opet knjge tvrde i napete. Vrhunske erotske price zanimljive osobama sviju erotskih sklonosti. Tako se dovela do stanja pred orgazmom pa legne na provu i vrisne: On je cvilio i zabadao glavu u moju ruku. Na kraju krajeva, ako se ne vratim na svoj otok, gazdinih sinova ima svugdje na Jadranu. Vrata susjedovog apartmana bila su otvorena. Uhvatila me za koljeno. Uhvatih ga za uzicu i izvedoh iz stana. Nadam se iskreno, s tako velikim kurcima poput Vedranovog.

Grizao sam ih i mlatio jezikom po bradavicama, a ona se nekontrolirano nabijala na moje koplje.

Dok sam se eerotske udobno zavaljena u fotelju, on je sjedio ispred mene i zadovoljno me gledao. A on je likovao. U seksualnom smislu, dakako. Taj je prvi dan kad sam je vidio nosila neku dekoltiranu majicu s tigrastim uzorkom.

  BEVERLEY KENDALL AN HEIR OF DECEPTION PDF

A onda je svanulo jutro koje je promijenilo sve. Tresla se kao u groznici i dahtala, dahtala i stenjala. Vrh njegovog tvrdog kurca osjetila sam na svojim bedrima. Stenjao je kao lud dok je praznio svoja jaja u mojoj sretnoj i zadovoljnoj knjjige, koja ga je naprosto gutala.

Ljubavni erotski romani Archives | Besplatne E knjige

Dobro je biti bogat, pomislio je Jack dok je rasna tamnoputa prostitutka ulazila u njegov stan. Kao uostalom ni ona meni.

Nije se zamarao formalnostima.