CCM RAMURA COMERT 2011 PDF

Tax Reckoner Uploaded by. Bunuanu Samad financebill Uploaded by. jointariqaslam zinveliu_vasile_florin. Ccm Ramura Comert decembrie , a fost utilizată de asemenea ca instrument de colectare a informaţiilor din construcţii şi comerţ, iar datele de la Inspecţia Muncii arată că tocmai în reprezentative la nivel de ramură, structurile asociative ale CCM. Contract colectiv de muncă. CDI. Cercetare, Dezvoltare, Inovare. 1 Legea 62/ / art alin.2 din Codul Muncii). . Intrucat CCM la nivel de ramura in aplicare la data intrarii in vigoare a Legii fizica pensionara neinregistrata la camera de comert,trebuie sa-i retina pe langa impozit si.

Author: Gonos Kigajind
Country: Yemen
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 19 November 2017
Pages: 141
PDF File Size: 12.85 Mb
ePub File Size: 15.54 Mb
ISBN: 163-8-34895-113-2
Downloads: 87683
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mikazragore

Editorial Legislatie RU

Obligatiile angajatorului raman aceleasi? Daca punctul de lucru are o adresa fizica diferita de cea a postului pentru care vi s-a incheiat CIM, atunci organizatia trebuia sa incheie cu dvs un AA.

Ioana Dinu, In opinia mea, potrivit art 4 alin. Incercati pentru a va convinge. In mod normal, daca delegarea depaseste o anumita perioada, organizatiile asigura angajatului decontarea cheltuielilor de transport pentru vizitarea periodica a familiei sub nicio forma nu i se poate cere angajatului sa suporte cheltuielile de deplasare pentru vizitarea periodica a familei.

Pe ce bazadaca nu comet decat doar un cetificat de concediu medical. Raspunsul la intrebarea dvs.

Zi frumoasa si dvs. In cazul Delegarii salariatul lucreaza in aceeasi organizatie, dar in afara locului sau de munca prevazut in CIM art 43 CM. Certificatul de concediu medical se prezinta la unitatea unde are functia de baza, dar aflandu-se in c. Daca salariatul refuza, organizatia il concediaza potrivit Codului Muncii pentru inaptitudine fizica.

Si daca este posibil se supenda CIM si in consecinta se completeaza Revisal? Pentru a adauga acest spor, procedati astfel: Toate cele bune la dvs.

Nedumerirea mea este daca s a procedat corect sa primesc preaviz imediat ce m am intors din concediu si daca este corect sa angajeze o persoana din exterior iar cei din agentie sa nu stie ca postul este disponibil? Referitor cea de-a 2a intrebare privind termenul de contestare a unei decizii de desfacere a CIM, art. Intrebarea este, care este data de sfarsit a suspendarii, Maria La finalizarea concediului initial pentru cresterea copilului, deci in iunie !

  BIOLOGY OF INVERTEBRATES PECHENIK PDF

Angajatorul poate cere informatii in legatura cu persoana care solicita angajarea de la fostii sai angajatori, DAR numai cu privirea la activitatile indeplinite si la durata angajarii si NUMAI cu incunostiintarea prealabila a celui in cauza.

Andrei, sa fie declarata sarbatoare legala si, implicit, zi libera pentru angajati. In opinia mea, daca postul de studii medii a avut gradul I, este foarte probabil ca si cel nou obtinut prin transformare sa aiba tot gradul I dar acesta decizie va fi luata de managementului grupului scolar.

Tamura, daca este cazul, cu data de 1. Contractul il vom semna mult mai repede si anume pe data de Aceeasi parere am prezentat-o si eu conducatorului unitatii, dar mai aveam nevoie de parerea unui specialist. Totusi pot sa ocup acel post prin detasare? Decizia coomert incetare a CIM cu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu nu raspuns la intrebarea urmataore: Din cele mentionate mai sus rezulta ca posturile disponibile trebuiesc anuntate si ocupate prin concurs sau examen.

Pentru pozitiile importante din organizatie pozitii cheieexista planuri de succesiune si cariera prin care sunt pregatiti inlocuitori pentru fiecare pozitie.

Gabriela, Rmaura va rog raspunsul dat intrebarii dvs. Diurna se acorda doar pentru zilele lucrate, in care, potrivit art. Informatiile puse la dispozitie vor cuprinde cel putin date referitoare la: In decursul lunii decembrie am fost retrogradata in urma deciziei unei comisii disciplinare, pe care, de altfel, o contest in instanta. Multumesc Cu stimaMarieta. Potrivit art 40 alin. Dar cu codul 1? In acest prim an, salariatul poate refuza detasarea doar in mod exceptional si pentru motive personale temeinice.

Fac corectie la marirea de ? Va rog sa imi spuneti daca este legala decizia de incetare a CIM in temeiul 81 7emisa ca urmare a cererii de demisie a salariatei.

E vorba de etica profesionala. La interviu pot aplica salariatii care indeplinesc conditiile comerh studii, competente, abilitati, experienta, certificari, acreditari, etc. Angajatul are obligatia sa declare numai angajatorului ales functia pe care o considera de baza, pentru un singur loc de munca, prin depunerea declaratiei pe propria raspundere. Catigati timp si sanse rwmura a ramane in banca daca va mai doriti acest lucru. Se calculeaza la nr de ore adica 10 tichete?

  FUNDUSZE PRZEDAKCESYJNE W POLSCE PDF

Exista o baza egala prin care pot suspenda CIM fara a avea obligatia vreunei plati fata de angajat? In aceasta perioada pot plati adm de patrimoniu pt functia pe care este delegata? In cazul fericit in care firma detine un asemenea post, il propune salariatului. Va rog mult sa-mi spuneti, pentru o profesoara care a intrat in concediu crestere primul copil si a depus doua cereri pentru aprobarea concediului: Andreea Adina, Imi pare rau, intrebarea dvs.

In plus, potrivit art alin.

Editorial Legislatie RU | Ghid de teorie si practica in Resurse umane

Sunt situatii in care astazi se anunta un post liber si in doua zile el tamura deja ocupat. Pentru ca doresc sa va ajut in dezvoltare, sunt dispus sa discutam o posibila solutie, pe un draft de raspuns, formulat de dvs. Nu mi s-a facut un abuz din punct de vedere legal nefiind eu persoana care sa inlocuiasca sefa in conditiile in care eram singurul din serviciul respectiv care indeplineam conditiile?

In cazul in care salariatul decedat nu a primit Carnetul de munca de la organizatia la care lucra — desi aceasta era obligata sa il predea pe baza de semnatura potrivit art alin. CCM nu pot contine drepturi la un nivel inferior celor stabilite prin CCM aplicabil la nivel superior art. Daca am contract pe durata determinata ma pot inscrie in sindicat?